Algemene Voorwaarden

  1. Betaling 1.1 Betaling dient vooraf te geschieden via de aangeboden betaalmethoden op onze website. 1.2 Bestellingen worden pas verwerkt en verzonden na ontvangst van de betaling.

  2. Verzending 2.1 Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen te versturen. 2.2 Verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces. 2.3 Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen of verlies van pakketten tijdens het transport.

  3. Retourneren 3.1 Indien u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons opnemen voor het retourneren van uw producten. 3.2 Geretourneerde producten dienen in originele staat en verpakking te worden teruggestuurd. 3.3 De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

  4. Klachten 4.1 Indien u klachten heeft over onze producten of dienstverlening, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. 4.2 Wij streven ernaar om klachten binnen 7 werkdagen af te handelen en naar tevredenheid op te lossen.

  5. Privacy 5.1 Wij respecteren uw privacy en zullen uw persoonlijke gegevens niet delen met derden. 5.2 Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken en afhandelen van uw bestelling en het versturen van eventuele nieuwsbrieven.

  6. Aansprakelijkheid 6.1 Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of letsel veroorzaakt door onze producten. 6.2 Onze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat voor het betreffende product is betaald.

  7. Toepasselijk recht 7.1 Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. 7.2 Geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Door een bestelling te plaatsen in onze snoep shop, gaat u akkoord met bovenstaande algemene voorwaarden.